ZLATKO PEJAKOVIĆ NAJAVIO SVOJ KONCERT U KOMINU!

0

Pobjednici ovogodišnjeg Maratona lađa na Neretvi pripremaju brojna iznenađenja za posjetitelje goste tradicionalne Noći prvaka u Kominu!

Udruga lađara Gusari iz Komina, pobjednici 22. Maratona lađa na Neretvi i najtrofejnija lađarska momčad sportske manifestacije Maratona lađa, organizira brojna iznenađenja za sve posjetitelje Noći prvaka koja će se održati u Kominu u subotu, 24. kolovoza s početkom od 20 sati.

Kako su najavili organizatori, na velikoj zabavi u čast sedme pobjede na Maratonu lađa za sve goste će pripremati i besplatno dijeliti meso pečenog vola teškog čak 700 kilograma. Vrijedna je to donacija obitelji Burić kominskim prvacima.

Podsjećamo vas da će tradicionalnu veliku ‘feštu’ upotpuniti poznati glazbeni zabavljač Zlatko Pejaković, koji je ujedno specijalni gost večeri. Autor je brojnih hitova poput: Živio bih kao kralj, Ako odem prijatelji, Zelene oči, Samo jednu želju imam, Nećemo noćas doma, Kad napuste te svi, Bezobrazno zelene, Odgovori, odgovori, 150 godina, Zaboravi Espanju, Nesretnik sam od rođenja, Zbogom Dalmacijo.

“Drage Neretvanke i dragi Neretvani, vidimo se u subotu u Kominu na Noći prvaka Maratona lađa! Do tada, čuvajte se i ljubi vas vaš Zlatko Pejaković” – poručio je u najavi svoga koncerta u Kominu specijalni gost večeri Zlatko Pejaković.

Pogledajte video najave koncerta …

Osim specijalnog gosta večeri za zabavu će biti zadužena i grupa Bumerang te najbolji sastav u Neretvi – Flash Back bend.

“Dođite u Komin i budete prisutni na veličanstvenoj Noći prvaka – poručuju organizatori iz UL Gusari Komin te nadodaju da će biti još iznenađenja na zabavi u Kominu.

Share.

About Author

Comments are closed.