HKZ “MI” KOMIN: “Kome smeta Adventska kućica u Božićnom parku?!”

0

Mještane Komina jutros je iznenadio jedan nemili prizor. Prenosimo što je povodom nemilog događaja napisano na stranici HKZ “MI” KOMIN…

U Božićnom parku na Adventskoj kućici razbijen je prozor! Najprije ovim putem zahvaljujemo toj osobi, tom čovjeku koji želi našem mjestu “ukrasti” doživljaj Adventa. Jer u Božjim očima i ta osoba je čovjek. Zašto želi ukrasti Advent našoj djeci kojima su daleko i Zagreb i Split i Dubrovnik. Čiji roditelji vole Komin i unatoč svim poteškoćama žele živjeti u ovom lijepom mjestu.

kuc3

Za djecu i mještane našeg mjesta, naša udruga HKZ”MI” se i ove godine potrudila i osmislila prigodan program. Za svakoga ponešto. I bilo nam je zadovoljstvo vidjeti naše mještane jučer i prekjučer oko kućice i Doma kulture.

kuc1

Svaki osmjeh našeg kominskog djeteta daje nam poticaj da radimo. Svaka lijepa riječ naših mještana budi u nama nadu da je naš trud opravdan. I ne radimo za sebe. Već za dobrobit potrebitih. O tome svjedoče uplatnice i zahvalnice u našim prostorijama. Članovi naše udruge troše svoje vrijeme i novac za opće dobro.
Kome to smeta? Zašto to radi svojem mjestu i mještanima?

Volimo naše mjesto i zbog toga ćemo nastaviti s našim aktivnostima koje smo dogovorili i ne možemo ih otkazati. A o aktivnostima u parku i kućici ćemo odlučiti što i kako dalje. Svima vama dragi mještani ovim putem zahvaljujemo na podršci.

Vaš HKZ “MI” KOMIN.

Share.

About Author

Comments are closed.