RADOST I ZAJEDNIŠTVO UZ PJESMU NA KONCERTU SUVREMENE DUHOVNE GLAZBE ” ON DOLAZI” U BRISTU

0

U subotu 30.11.2019. u briškoj crkvi sv. Margarite tražila se stolica više. U organizaciji Župe sv. Margarite održan je veličanstven Koncert suvremene duhovne glazbe “On dolazi”.

brist_koncert (11) brist_koncert (12) brist_koncert (13) brist_koncert (14) brist_koncert (15) brist_koncert (17)

Ovim koncertom svečano je i radosno obilježen početak došašća, razdoblja iščekivanja, nade i vjere. Izvođači su pokazali svoje glazbene talente, ali su i prenijeli iskustvo življenja vjere u svakodnevnom životu. Izvodili su moderne duhovne skladbe u pop i gospel izričaju. Među izvođačima bili su: Ženski trio Župe sv. Margarite iz Brista, VIS ” Krila ljubavi” iz Ploča, Zbor i bend mladih Župe sv. Ilije Proroka iz Metkovića i Zbor Mihovil iz Ploča. Svaki izvođač istaknuo se drugačijom i jedinstvenom interpretacijom i pristupom duhovnoj glazbi, ali se u svim pjesmama osjetila iskrenost i proživljenost stihova.

brist_koncert (1) brist_koncert (2) brist_koncert (3) brist_koncert (4)

Voditelji i moderatori programa bili su Ivana i Andrija Pećar. Prije zajedničke završne pjesme istaknute su zahvale organizatoru, župljanima, Hotelu Sunce i gosp. Josipu Jurecu te je izražena želja da ovaj koncert postane tradicija.

brist_koncert (5) brist_koncert (6) brist_koncert (7) brist_koncert (8) brist_koncert (9) brist_koncert (10)

Share.

About Author

Comments are closed.