KOKA NOSI BODOVE IZ PLOČA!

0
RUKOMET    1.HRL – žene    15.kolo
Dalmatinka – Koka 22:25(12:12)

Ploče – Dom športova Ploče. Gledatelja 200.

Suci: Ante Pavić i Mate Torbarina (oba Zadar)

Dalmatinka: Jelčić (7 obrana), Sršen (1 obrana), Jerković, Galov, Jarak, Sušak (1), Zelić (11), Barbir (2), M.Žderić, Šendo, Oršulić, I.Žderić, Čupić, Cvijanović, Klarić (4), Krilić (4)

Koka: Tušek (11 obrana), Jalušić (8), Balajić, Domjan (3), K.Mrazović (4), Rogina, Jurčić (3), Šopar, Blažek (1), Furjan, M.Mrazović, Ljubić, Dežić (6)

Isključenja: Dalmatinka 6 min. Koka 6 min.

Sedmerci: Dalmatinka 4/5. Koka 2/2

Rukometašice Dalmatinke nisu uspjele u namjeri da bodove protiv Koke ostave kod kuće. Početak utakmice davao je nadu, jer su domaće igračice uzele igru u svoje ruke rezultat im je išao u korist tijekom prvog dijela susreta koji je iznosio i do dva pogodka razlike da bi se na odmor otišlo poravnano 12:12.

U drugom dijeli trener Ivan Jerković je ostao zbog povreda bez usluga Josipe Oršulić i Magdalene Žderić te virozne Lane Jarak i uz niz propuštenih nekoliko prilika za pogodak jedan na jedan što su iskoristile gošće iz Varaždina.

Igrajući čvršće u obrani, a brže u napadu rezultat su okrenule u svoju korist te sredinom drugog dijela imale prednost od +5 pogodaka (14:19).

Stečenu prednost sačuvale su do kraja susreta te sa +3 pogodka razlike (22:25) riješile utakmicu u svoju korist. Treba istaknuti dobru igru Anđele Zelić koja je postigla 11 pogodaka, te Andreu Klarić i Antoniju Krilić sa po 4 pogodka, ali ne dovoljno da bi došle Pločanke do vrijednih bodova u borbi za ostanak u društvu najboljih.

Piše: Branko Kulidžan

 

Share.

About Author

Comments are closed.