NAPUTCI HRVATSKOG ZAVODA ZA JAVNO ZDRAVSTVO I IZJAVA RODITELJA ZA IZNIMNU MOGUĆNOST ORGANIZACIJE NASTAVE OD 11.SVIBNJA ZA UČENIKE OD 1. DO 4. RAZREDA

0

Iz Osnovne škole Vladimir Nazor u Pločama objavili su epidemiološke mjere za djecu i roditelje koje će vrijediti u slučaju da bude potrebna organizacija nastave. Priopćenje v.d. ravnateljice prenosimo u cijelosti:

Poštovani roditelji učenika od 1.do 4.razreda!

Nastavno na obavijest o mogućoj organizaciji nastave od 11. svibnja 2020. za učenike od 1. do 4. razreda, a koji ispunjavanju uvjete (navedene u prethodnoj obavijesti te u dokumentu u privitku), ovdje objavljujemo epidemiološke mjere za djecu i roditelje koje će vrijediti u slučaju da bude potrebna organizacija nastave. Pisana izjava koju trebaju potpisati oba roditelja učenika koji žele da im dijete pohađa nastavu u školi je sastavni dio mjera.

Nastava engleskog jezika, vjeronauka, talijanskog jezika i glazbene kulture (GK za 4.razred) će se i dalje odvijati virtualno.

Roditelji čije dijete ispunjava propisane uvjete i koji su odlučili da njihovo dijete pohađa nastavu u školi od 11.svibnja dužni su potpisati i dostaviti izjavu najkasnije do četvrtka, 7.svibnja 2020.g., do 12.00 sati.

Potpisana izjava se može dostaviti na sljedeće načine:

  • osobno donijeti isprintanu i potpisanu izjavu u OŠ „Vladimir Nazor“ u vremenu od 8.00 do 12.00 sati;
  • skenirati ili fotografirati isprintanu i potpisanu izjavu te je poslati na e-mail: osploce@os-vnazor-ploce.skole.hr.

Posebno ukazujemo na to da se odluka o dolasku ili nedolasku djeteta u školu ne može promijeniti u roku od 14 dana od početka nastave 11.svibnja.

UPUTE VRTIĆI I ŠKOLE

IZJAVA ZA POVRATAK U ŠKOLU

V.d. ravnateljica Tihana Pažin

 

Share.

About Author

Comments are closed.