Porto Tolero nije uspio, Dinamo slavio u Pločama 4:2

0

Zagrebački Futsal Dinamo prošao je kup gostovanje u Pločama puno teže nego što su vjerojatno očekivali. Domaći momci hrabro su ušli u utakmicu i u 12 minuti dogodila se erupcija oduševljenje u pločanskome Domu športova, jer je Tomislav Domić doveo domaćina u vodstvo iz opravdano dosuđenog kaznenog udarca sa šest metara.

Gosti su poravnali dvije minute kasnije, a strijelac je bio Kristijan Grbeša. Nakon što su krenuli s centra domaći s u pogotkom Matka Krilića opet poveli i s tim se rezultatom otišlo na odmor.

 

 

 

 

U drugom dijelu gosti su pritisnuli, ali je i Porto Tolero imao svoje šanse, koje su ostale neiskorištene. Igračima Dinama bilo je dovoljno devet minuta, od 31 do 39 da postignu tri pogotka (Mudronja, Grbeša iz akumuliranog udarca s deset metara, te Novak. Dojam je da je prolaz u kupu ostvarila spretnija i sretnija ekipa.

Kazneni udarac:

 

KMN Porto Tolero: Dejan Rašić, Tomislav Domić, Matko Krilić, Žarko Visković, Josip Stjepanović (kap), Zlatko Kušurin, Anto Galić, Josip Žderić, Ivan Arar,

MNK Futsal Dinamo: Ivan Pavlić, Nikola Badrov, Davor Kanjuh (kap.), Kristijan Grbeša, Mihovil Prgomet, Fili Domiter, Toni Vučković, Daniel Matković, Jakov Mudronja, Luka Bjelić, Filip Novak

 

 

Piše: Branko Kulidžan

Share.

About Author

Comments are closed.