Darijo Srna i ENNA Fruit donirali mandarine i dezinfekcijske sustave hrvatskim bolnicama

0

Nogometaš Darijo Srna  donirao je 15 tona mandarina bolnicama u Zagrebu, Splitu i Osijeku, dok je ENNA Fruit, vodeća tvrtka za organizaciju proizvodnje, otkup i preradu voća i povrća, organizirala da donacije stignu na prave adrese. Dostava mandarina traje od danas pa sve do kraja tjedna.

ENNA Fruit je uz navedeno donirala dva integralna dezinfekcijska sustava koji će se koristiti u Arena Zagreb stacionaru, dijelu KBC Sestre milosrdnice.

„U izazovnim vremena, kada se svi suočavamo s COVID krizom, važno je, u okviru svojih mogućnosti, biti potpora onima kojima je to najpotrebnije“, rekao je Darijo Srna u povodu ove humanitarne donacije koja je, kako kaže, otišla u prave ruke, odnosno u KBC Sestre milosrdnice, KBC Dubrava, KBC Rebro, Kliniku za dječje bolesti u Zagrebu te u KBC Split i KBC Osijek.

„Integralni dezinfekcijski sustav napredni je uređaj za mjerenje tjelesne temperature, dezinfekciju ruku, ali i obuće uz pomoć dezinfekcijskog otirača. Taj će uređaj zdravstvenim radnicima, liječnicima i medicinskim sestrama, osigurati sigurniji boravak u bolničkom prostoru te olakšati svakodnevnu borbu protiv virusa SARS-CoV-2, uzročnika bolesti COVID-19.“, poručuju iz ENNA Fruita.

Nogometaš Darijo Srna i tvrtka ENNA Fruit ovom su donacijom željeli barem malo pomoći onima kojima je sada najteže kako bi zajedničkim snagama, svi zajedno, što prije izašli iz ove situacije.

 

 

Share.

About Author

Comments are closed.