Petar Šunjić: „Ja sam samo veslao!“

0

Rogotinski dečko koji je veslački svijet ostavio u čudu vraća se kući. Ne treba ni naglašavati kako mu stižu bezbrojne čestitke, od prijatelja koji su mu davali podršku još za vrijeme treninga na jezeru Vlaška, do nepoznatih ljudi oduševljenih njegovim uspjehom.

petar 2

„Ja sam samo veslao, sve drugo dogodilo se samo po sebi. Do sada nisam imao nikakvog iskustva u ovakvim natjecanjima, pa sam prvu utrku možda imao malo treme. Kasnije sam se potpuno opustio, jer sam vjerovao u sebe i znao sam da mogu dobro odveslati i pobijediti. Nije mi bilo teško i zadovoljan sam svojim nastupima“, rekao nam je Petar.

petar 1

Zadovoljstvo nije krio trener Marsonie Marko Lipovac, jer je s Petrovim ocem Ivanom, odmah nakon završetka natjecanja dogovorena daljnja suradnja. „Sve ćemo učiniti da mu poboljšamo uvjete treniranja. On je i iduće godine kadet, pa, uz dobar rad, može ponoviti ovogodišnje uspjehe“, rekao je Lipovac, čiji je klub uvjerljivo trijumfirao u kadetskoj i juniorskoj konkurenciji.

Na Jarunu se natjecalo oko 200 sportaša iz 12 klubova. Na žalost, moramo i to napisati – Jarun je više sličio na močvaru nego na regatnu stazu. Na sramotu organizatora.

Share.

About Author

Comments are closed.