Jadran LP uoči Hrvaca – Vjeruju u povoljan ishod

0

Vodeća momčad trećeligaškog juga Jadran Luka Ploče u dosadašnjih pet odigranih susreta ne zna za poraz. Nije učinkovitost sto posto ali imaju 4 pobjede i 1 neodlučen rezultat te na kontu 13 vrijednih bodova. Euforije među igračima nema već žele da u idućim utakmicama pokažu i dokažu svoju kvalitetu.

Trener plavih Marin Oršulić je zadovoljan prikazanom igrom a  momčad je iz utakmice u utakmicu sve efikasnija. Od prošlog kola kada su deklasirali momčad Vodica majstor za pogotke Marko Musulin je glavna tema na ušću Neretve. U subotu Pločani idu na teško gostovanje u Hrvace, kod istoimene momčadi što im neće biti nimalo lak zadatak. Domaćin još nije upisao u ovom dijelu poraz, imaju četiri neodlučena rezultata uz jednu pobjedu i 6 bodova manje od Pločana te će gledati da lideru uzmu mjeru. U redovima Jadrana LP nema ozlijeđenih niti kartoniranih tako da će na teren najspremniji a kome će priliku dati trener Marin Oršulić znat će se pred početak susreta.

– Svjesni smo snage domaće momčadi. Lako nam neće biti ali ukoliko pružimo kao i do sada našu igru vjerujem da se možemo vratiti s povoljmim ishodom, kratko je rekao – Anđelo Kordić.

Piše: Branko Kulidžan

 

 

 

 

 

 

Share.

About Author

Comments are closed.