Blagdansko druženje s predstavnicima medija

0

Župan Dubrovačko-neretvanske županije Nikola Dobroslavić, zamjenik župana Joško Cebalo i pročelnica Upravnog odjela za poslove Župana i Županijske skupštine Žaklina Marević danas su se sastali s predstavnicima medija. „Tradicija je u blagdansko vrijeme zaključiti godinu koja je za nama i mislim da, unatoč svim izazovima, možemo reći da je ova godina okončana uspješno“ – istaknuo je župan Nikola Dobroslavić dodavši da je u godini iza nas pandemija bila pod kontrolom u čemu su se posebno iskazali zdravstveni djelatnici i Stožer civilne zaštite Dubrovačko-neretvanske županije.

IMG_7326

„Razočaran sam s postotkom cijepljenih osoba na našem području jer sam očekivao da smo i po tome bliže Europi, no nadam se da će i procijepljenost biti bolja u novoj godini. Gledajući projekte odradili smo dobru godinu. Nijedan projekt nije zaustavljen. Istaknut ću Pelješki most koji je spojen i dogodine ćemo preko njega voziti, a to je najveće postignuće“ – nastavio je župan Dobroslavić.

„Hvala vam na praćenju rada Županije. Vaš posao je izuzetno bitan. Posao je to kojeg u većini slučajeva, vjerujem kao i mi sami, obavljate korektno i dobro“ – zaključio je župan Nikola Dobroslavić naglašavajući ulogu medija kao korektiva, posrednika prema javnosti i stvaranju javnog mnijenja.

 

Share.

About Author

Comments are closed.