Jadran LP remizirao protiv imenjaka iz Tučepa

0

JADRAN LP           2 (1)

JADRAN (T)           2 (2)

Ploče – Pomoćno igralište sa umjetnom travom. Gledatelja 70. Sudac: Denis Musulin (Staševica). Pomoćnici: Denis Giljević (Baćina) i Šime Barbir (Stablina)

SUCI

Strijelci: 1:0 –  Martić (24), 1:1 – Koštić (38), 1:2 – Antunović (44), 2:2 – Šutalo(64)

JADRAN LP

JADRAN LP: Topić, Martić, Domić, Marić, Krstičević, Romić, Nikolac, Šutalo, Raguž, Stanić, K. Antunović(još su igrali: Vukanović, Vidojević, Primorac, Lovrić, Dulaj, S.  Antunović, Ostojić, Vlatković, Žderić, Herceg). Trener – Marin Oršulić

JADRAN(T)

JADRAN (T): Šarić Hođić, Sočo, Lozić, Kadić, Mravičić, Cvitanović, Radonić, Jović, Antunović, Koštić, Bušelić (još su igrali: Ančić, Bajamić, Lasić, Trumbić, Pašalić). Trener – Jurica Karabatić

U trećoj pripremnoj utakmici plavi sa ušća Neretve bez tri standardna igrača, Abela Kalfića, Anđela Kordića i Ivana Raiča, koji su pauzirali zbog ozljeda odigrali su protiv imenjaka iz Tučepa neodlučeno 2:2. Po sunčanom ali prohladnom vremenu malobrojni gledatelji mogli su vidjeti otvorenu i zanimljivu utakmicu te po dva pogotka sa svake strane. U 4.minuti prvu priliku za pogodak imaju Pločani kada iskosa Karlo Antunović šutira prema protivničkom golu, lopta je prevarila vratara odbila se od stative i šetala gol crtom ali rezultat se nije promijenio. Gosti su se pokazali kao solidna momčad te osim dva pogotka koja su postigli bili su još u nekoliko navrata u dobrim prilikama ali na mjestu su bili vratari ili je lopta bila plijen obrambenih igrača. Pločani su dominirali terenom ali očito još nisu uigrane nišanske sprave prema protivničkom golu. Nakon tri pripremne utakmice nogometaši Jadran LP nemaju upisane pobjede, imaju dva neodlučena rezultata i jedan poraz.

klupa

Oba trenera koristili su usluge svih raspoloživih nogometaša sa klupe

Sljedeće provjera plavih je 2, veljače protiv GOŠK Dubrovnika 1919., a utakmica će se najvjerojatnije igrati u Dubrovniku.

Piše: Branko Kulidžan

 

Share.

About Author

Comments are closed.