Šutalo, Raič i Stanić za prolazak u 2. kolo kupa

0

JADRAN LP        3 (0)

MAESTRAL         0 (0)

PLOČE: Gradski stadion Jadranovo. Gledatelja – 50. Sudac: Denis Musulin (Staševica). Pomoćnici: Denis Giljević (Baćina) i IvanTolj (Ploče). Delegat: Marijan Scipioni (Ploče)

Strijelci: 1:0  –  Šutalo (55), 2:0 – Raič (60), 3:0 – Stanić (73)

JJADRAN LP

JADRAN LP: Vukanović, Dulaj (od 46.Marić), Raič, Kalfić (od 46.Stanić), Primorac (od 64.Pijević), Raguž (od 62.Žderić), Perić, Domić, Vlatković, Herceg, Lovrić (od 46.Šutalo)  Trener – Marin Oršulić

MAESTRAL

MAESTRAL: Jurković, Buljubašić (od 65.Rakić), Boras, Šutalo (S.Barbir), Brajković, D. Jerković (od 74.Čendo), Simon (od 58.D.Barbir), Dominiković, Primorac(od 65.T.Jerković), Tomić, Abdulai. Trener – Paviša Mustapić

4

Pločanski trećeligaš teže nego se očekivalo došao je do pobjede i prolaza u kupu protiv županijskog ligaša Maestrala iz Krvavca. Trener Marin Oršulić na travnjak je poslao prilično izmijenjen sastav bez standardnih Krstičevića, Kordića, Nikolca, Bubala, Romića, dok su na klupi ostali vratar Topić, Marić, Šutalo, Stanić i Martić U prvom dijelu županijski ligaš iz Krvavca pružio je žilav otpor domaćim koji su bili nadmoćniji te redali prilike. U 21. minuti priliku ima Abel Kalfić ali gostujući vratar ne da se iznenaditi, nakon toga još dvije prilike ima isti igrač u 33. i 35. minuti ali na mjestu je vratar Draženko Jurković, te se rezultat ne mijenja do poluvremena.

6

Zato strateg domaćih obavlja tri izmjene na početku drugog dijela što daje dinamičniju, bržu igru te veću opasnost po protivnički gol, gdje su postignuta i tri pogotka za prolaz dalje. Od 65.minute Pločani su igrali sa igračem manje jer je trener Marin Oršulić obavio sve zamjene a zbog ozljede igru je napustio Mihovil Šutalo. Pred sam kraj utakmice u 88. minuti veliku priliku da poveća vodstvo imao je Robert Pijević sa svega nekoliko metara, ali prozreo ga je gostujući vratar i bacanjem u noge otklonio opasnost.

Piše i snimio: Branko Kulidžan

 

 

Share.

About Author

Comments are closed.