Šampion iz Rogotina trijumfirao i u Belišću!

0

Petar Šunjić, član Kajak kanu kluba Marsonija iz Slavonskog Broda,  osvojio je, a što bi drugo kad nas je već navikao, zlatnu medalju na utrci na 500 metara u Belišću, na 1. Utrci Kupa Republike Hrvatske i 51. Majskog turnira gradova 2022., koja se vozi u sklopu obilježavanja Dana grada Belišća.

Naš šampion danas je nastupio u kadetskoj konkurenciji u jedino toj utrci i trijumfalno je završio. Na natjecanju u Belišću sudjelovalo je preko 200 sportaša iz deset hrvatskih klubova.

ps1

Podsjetimo, Petar je jučer u Slavonskom Brodu nastupio u tri utrke i osvojio tri zlatne medalje. Pobijedio je u kadetskoj konkurenciji u utrkama na 500 metara pojedinačno i u paru, a onda je u utrci na 2000 metara, u kojoj su sudjelovali kadeti, juniori i seniori osvojio treće mjesto, ali prvo među kadetima!

ps 2

Petar je lani na Državnom prvenstvu u kajaku i kanuu na mirnim vodama u Zagrebu osvojio četiri zlatne medalje. Najprije je u paru s Mihaelom Pavlešinom na tisuću metara osvojio prvo mjesto, a onda je trijumfirao i u pojedinačnoj konkurenciji. Sve je to ponovio i u utrkama na 500 metara. Petar je član Kajak kanu kluba Marsonija iz Slavonskog Broda.

 

Share.

About Author

Comments are closed.