Malo se lijepog vidjelo, tri kaznena udarca, 9 žutih kartona i tri boda Pločanima

0

JADRAN LP    2(1)

JUNAK            1(0)

Jadran LP –  Junak 2:1(1:0)

Ploče – Gradski stadion Jadranovo. Gledatelja – 400. Sudac: Matej Čulina (Pridraga)

Strijelci:  1:0 Šutalo (11/15), 1;1 Bašić-Šiško (1148), 2:1 Šutalo (11/65)

Najbolji igrač: Mihovil Šutalo

1....
Jadran LP: Topić, Martić, Šutalo Krstičević (od 84.Primorac), Raič, Marić, Raguž(od 90+4.Dulaj), Kordić, Romić(od 46.Perić), Nikolac (od 60.Kalfić), Bubalo. Trener – Darko Cvijanović

2

Junak: Ninčević, Bašić-Šiško, Cikojević, Zoungrane, Kekez(od 86.Poljak), Mastelić, Ivanišević(od 75.Romac), Vrdoljak(od 75.Maganić), Katunarić, Mrković(od 20.Vardić), Grabova. Trener – Mirko Labrović.

Ljudi moji, je li to moguće. U utakmici gdje se trebao igrati nogomet i pokazati znanje igrača obje momčadi, nažalost igrala je sudačka trojka. U 90. minuta susreta podijeljeno je 9 žutih kartona od toga 6 domaćim igračima a samo 3 gostima koje je štitio čovjek u crnom. Velikom broju gledatelja akteri današnjeg susreta ostali su dužni jer osim tri pogotka koja su postignuta sa bijele točke nakon prekršaja u kaznenim prostorima te žutih kartona,  malo se vidjelo dobrog nogometa. U prvoj minuti susreta Mastelić grubo pravi prekršaj na Raiču a sudac ne poteže za žutim kartonom ali je zato plavima sa ušća Neretve dijelio kapom i šakom. Lider ništa nije prepustio slučaju, u 10. minuti Šutalo šutira iskosa a lopta završava preko gola. u 15.minuti na semaforu je 1:0 nakon prekršaja na Šutalu u kaznenom prostoru isti pogađa za vodstvo. Redale su se prilike plavih nakon toga u 31. minuti Raguž pogađa vanjski dio gostujuće mreže, u 39. u prilici je Bubalo ali lopta  odlazi preko gola. Pred kraj prvog dijela dvije prilike u 44. i 45.minuti ima Raguž gdje u prvom slučaju vratar gostiju loptu šalje u korner dok u drugoj prilici brani. Gosti su tek u 28 minuti preko Cikojevića uputili prvi ozbiljan udarac na utakmici ali na mjestu je bio vratar domaćih Topić. Početkom drugog dijela u prvom napadu ponovo sudac pokazuje na najstrožu kaznu ali za goste, strijelac za poravnanje rezultata je bio Bašić-Šiško. Nakon toga poluprilika ima sa obje strane bez promjene rezultata. U jednoj akciji domaćih  u 65. minuti sa desne strane u kazneni prostor ulazi Raguž a gosti ponovo prave prekršaj za najstrožu kaznu. Realizator drugog pogodka je bio najbolji igrač današnjeg susreta Mihovil Šutalo za konačan rezultat.

3

U nagradnoj igri dres je dobio Jozo Bagarić, a komplet trenerku Jadran LP Ivana Herceg.

4. 5....
Piše i slike : Branko Kulidžan

 

 

Share.

About Author

Comments are closed.