Petar se preplatio na zlata, donosi još dva iz Zagreba!

0

Ništa osim zlata u kadetskoj konkurenciji ne osvaja Petar Šunjić iz Rogotina, člana Kajak kanu kluba Marsonija iz Slavonskog Broda. Danas ih je osvojio još dva, u dva nastupa na zagrebačkom Jarunu, na otvorenom prvenstvu Grada Zagreba u kajaku i kanuu na mirnim vodama u sklopu kojeg je održana i 20. jubilarna Međunarodna Memorijalna utrka „Matija Ljubek“, koju je organizirao istoimeni zagrebački kajak kanu klub uz pokroviteljstvo Grada Zagreba. Na „zagrebačkom moru“ okupilo se u više od 200 kajakaša i kanuista svih dobnih uzrasta iz Hrvatske, Slovenije, Srbije i Austrije.

Petar je trijumfirao u pojedinačnoj konkurenciji u utrci na 500 metara, a onda na istoj dužini regatne staze u paru s Mihaelom Pavlešinom.

 

petar zagreb

Prošli tjedan osvojio je zlatnu medalju na utrci na 500 metara u Belišću, na 1. Utrci Kupa Republike Hrvatske i 51. Majskog turnira gradova 2022., koja se vozi u sklopu obilježavanja Dana grada Belišća. Na natjecanju u Belišću sudjelovalo je preko 200 sportaša iz deset hrvatskih klubova.

Dan prije Petar je u Slavonskom Brodu nastupio u tri utrke i osvojio tri zlatne medalje. Pobijedio je u kadetskoj konkurenciji u utrkama na 500 metara pojedinačno i u paru, a onda je u utrci na 2000 metara, u kojoj su sudjelovali kadeti, juniori i seniori osvojio treće mjesto, ali prvo među kadetima!

petar 1

Petar je lani na Državnom prvenstvu u kajaku i kanuu na mirnim vodama u Zagrebu osvojio četiri zlatne medalje. Najprije je u paru s Mihaelom Pavlešinom na tisuću metara osvojio prvo mjesto, a onda je trijumfirao i u pojedinačnoj konkurenciji. Sve je to ponovio i u utrkama na 500 metara.

Share.

About Author

Comments are closed.