Zamjenik Cebalo primio učenike koji su ostvarili iznimne uspjehe na državnim školskim sportskim natjecanjima

0

U Studentskom domu u Dubrovniku danas je održan prijem za učenice i učenike koji su osvojili jedno od prva tri mjesta na državnim školskim sportskim natjecanjima.

‘Svi vi pravi ste primjer da se rad i trud uistinu isplate. Sama činjenica da imamo čak 122 učenika koji su, u svojim školskim sportskim kolektivima imali izvrsne rezultate, dovoljno govori sama za sebe. Uz čestitke vama, koristim ovu priliku kako bi čestitao vašim trenerima, ali i vašim obiteljima’, naglasio je ovom prilikom zamjenik župana Joško Cebalo.

Učenici s područja Dubrovačko-neretvanske županije na državnim školskim sportskim natjecanjima ostvarili su jedno treće, šest drugih te četiri prva mjesta.

u1

Treće mjesto na Državnom prvenstvu u košarci osvojilo je Školsko športsko društvo Monta iz Osnovne škole Montovjerna. Druga mjesta osvojili su Školsko športsko društvo Petka iz Osnovne škole Lapad na Državnom prvenstvu u badmintonu, Školsko športsko društvo Ombla iz Osnovne škole Mokošica na Državnom prvenstvu u judu, Školsko športsko društvo Predolac iz Osnovne škole Stjepana Radića Metković na Državnom prvenstvu u rukometu, Školsko športsko društvo Gundulić iz Osnovne škole Ivana Gundulića u kategoriji ženske košarke, Školsko športsko društvo Brenum iz Osnovne škole Župa dubrovačka u kategoriji muške košarke te Školsko športsko društvo Predolac iz Osnovne škole Stjepana Radića Metković u kategoriji muškog futsala na Državnom prvenstvu osnovnih škola do šestog razreda.

u2

Prva mjesta osvojili su Školsko športsko društvo Petka iz Osnovne škole Lapad na Državnom prvenstvu u badmintonu, Školsko športsko društvo Petar Kanavelić iz Osnovne škole Petra Kanavelića na Državnom prvenstvu u plivanju (djevojčice), Školsko športsko društvo Vidra iz Osnovne škole Marina Držića na Državnom prvenstvu u plivanju (dječaci) te Školsko športsko društvo Gundulić iz Osnovne škole Ivana Gundulića na Državnom prvenstvu u košarci.

 

Share.

About Author

Comments are closed.