Nova platforma omogućuje jednostavno oglašavanje outdoor aktivnosti, a turistima pretragu i rezervaciju

0

Hrvatska već odavno nije samo zemlja sunca i mora, već i bogate turističke ponude u kojoj bi svaki turist trebao moći pronaći sadržaje krojene po njegovoj mjeri. Kako bi različite adrenalinske aktivnosti za goste bile što vidljivije, dostupnije i jednostavnije za korištenje, stvorena je platforma 365.tours na kojoj iznajmljivači mogu promovirati svoju ponudu, a gosti jednostavno rezervirati sadržaj koji ih zanima.

Od pojave stranica poput Bookinga i Airbnba posljednjih desetak godina, način rezervacije smještaja uvelike se promijenio. Sve je manje natpisa Zimmer frei koji su nekoć bili sveprisutni na Jadranskoj magistrali. Online rezervacije smještaja postale su standard koji se prelio na prostor Hrvatske i polako počeo mijenjati navike svih uključenih u turizam. Takav je slučaj i s outdoor aktivnostima, no često iznajmljivači ne znaju kako u digitalnom svijetu istaknuti svoju ponudu. Upravo iz tog razloga ove je godine kreiran 365.tours, prvi hrvatski marketplace za aktivnosti na otvorenom na kojem se može pronaći bogata  ponuda iznajmljivača adrenalinskih turističkih sadržaja, i to od Istre pa sve do Konavala.

Riječ je primarno o ljetnim aktivnostima vezanim uz more poput vožnje jet skijeva, kajaka, pedalina, SUP-ova ili skijanja na vodi.  Jet skijevi su svakako dominantni po broju iznajmljivača i lokacija, a odmah za njima je water tube, odnosno napuhanci različitih oblika koje vuče gliser. Osim navedenog, dio iznajmljivača nudi i kopnene avanturističke aktivnosti – vožnju quadova, motora ili bicikala. Posebna atrakcija je parasailing – vožnja padobranom na visini od 150 do 500 metara i uživanje u svim ljepotama jadranske obale iz ptičje perspektive.

365.tours nastao je kao plod želje da na jednom mjestu okupimo najbolje organizatore aktivnosti na otvorenom. Mnoštvo iznajmljivača donedavno nije imalo svoje internetske stranice, već se pouzdalo u prodaju na licu mjesta. 365.tours im sada pruža mogućnost da oglase svoje aktivnosti na jednom mjestu, a gost jednostavno pronađe, rezervira i plati sadržaj u mjestu koje je odabrao za odmor. Naš tim koji radi na platformi pruža organizatorima aktivnosti podršku kako ne bi trošili vrijeme i novac na pojedinačna rješenja koja bi ih trebala učiniti vidljivijima na Internetu. Odmah nakon inicijalnog postavljanja vlastitog profila na platformi, iznjamljivači se tako mogu jednostavnije i brže posvetiti radu s gostima, svojoj primarnoj djelatnosti“, poručio je Ivan Otulić, idejni začetnik stranice i direktor tvrtke Ototrak.

Upravo kroz Ototrak Otulić je razvio napredan sustav za kontrolu i praćenje vodenih skutera. Modul koji se ugrađuje u jet ski povezan je s mobilnom aplikacijom i, između ostalog, onemogućuje brzu vožnju van označene zone ili drugog jet skija i prikazuje njegovu preciznu poziciju u svakom trenutku. Na taj način sprječavaju se nesreće koje se svake godine u ljetnim mjesecima događaju na Jadranu.

 

 

Share.

About Author

Comments are closed.