Dalmatinka se prošetala Sesvetama

0

SESVETE           22(11)

DALMATINKA    30(15)

Sesvete – Dalmatinka  22:30 (11:15)
Sesvete: SD Gimnazija Sesvete. Gledatelja 120
Suci: Ivana Blažek i Lorena Peharda  (obje Koprivnica)

Sesvete: Rezo(3 obrane), Zetović(9 obrana), Mamić, Wurth(2), Kosovac(3), Bešen(4), Grlić, P.Krezo, Janković-Miloš, Trbojević, L.Krezo(3), Gavrilović(4), Bikić(2), Jukić(3), Jurina(1), Hunjadi. Trener – Jozo Brčić.

Dalmatinka: Vugdelija (11 obrana), Gustin (3), Galov, G.Zelić (4), Lovrić, A.Jerković, Bule (9), K.Jerković, M.Žderić (2), Ena Barbir, Burđelez (2), I.Žderić (1), Ema Barbir (9). Trener – Ivan Jerković

Isključenja: Sesvete 10.min. Dalmatinka 4 min.

Sedmerci: Sesvete  1/2, Dalmatinka

Djevojke sa Neretve u Sesvete otputovale su sa svega 13 igračica, osjetno oslabljene bez vratarke Andrijane Vlatke Jelčić, te igračica Anđele Zelić i Josipe Oršulić. Njihova mjesta su popunile mlade igračice i pokazale da se u budućnosti na njih ozbiljno može računati.

Od prvog minuta krenule su odvažno prema vratima domaće ekipe, prve došle do pogotka dok su djevojke Sesveta uspjele poravnati rezultat na 1:1, 2:2, 5:5 i 6:6. Sve kasnije tijekom cijelog susreta bilo je samo pitanje sa koliko pogodaka razlike će slaviti rukometašice Dalmatinke. Na odmor se otišlo sa +4 pogotka. Drugi dio Pločanke sigurne u obrani a efikasne u napadu te što se bližio kraj utakmice razlika je samo bila veća. U 40.minuti (14:20) +6, u 57.minuti(20:28) +8 što su uspjele zadržati do samog kraja.

Dalmatinka se trenutno nalazi na 3.mjstu sa 6 bodova koliko imaju ispred Lokomotiva i Podravka te na 4.mjestu Bjelovar.

U 4.kolu Dalmatinka ide na još jedno teško gostovanje u Kioprivnicu gdje je čeka Podravka Vegeta. Utakmica se igra 8.listopada..

Slika: Digitalni studio NADA Ploče

Piše: Branko Kulidžan

 

Share.

About Author

Comments are closed.