Pobjednik Nediljko Batinović, do njega Lučke dizalice te Strikan i Netjak

0

Mjesni odbor Modro oko Banja organizirao je 17.tradicionalni turnir u plovkanju, te 5.memorijalni Nediljko Batinović, sve pod pokroviteljstvom grada Ploča. Na turniru je sudjelovalo 12 ekipa iz doline Neretve. Nakon razigravanja po skupinama u završnici turnira za najbolje natjecale su se tri ekipe koje su razigravale svatko sa svakim. Pobjednička ekipa je Nediljko Batinović(Toni Bebić i Ivan Batinović), 2. mjesto osvojila je ekipa Lučke dizalice(Tomo Batinović i Davor Batinović), dok su se 3.mjestom zadovoljili Strikan i Netjak(Dragan i Davor Batinović). Za najboljeg igrača turnira proglašen je Ivan Batinović. Najbolje ekipe po osvojenim mjestima  i pojedinci od organizator dobili su medalje.

Zanimljivo da je turniru po prvi puta kao gledatelj učestvovao Ivan Barbir(74) koji se još dobro sjeća da se davnih pedesetih godina ovdje  plovkalo dok se čuvala stoka.

Po završetku natjecanja nastavilo se druženje do kasno u noć uz prigodan domjenak.

– Zadovoljan sam odazivom ekipa i samim tijekom natjecanja. Pobijedila je ekipa koja je uz dobru ruku imala i sreće. Koristim priliku da se zahvalim gradu Pločama koji su nam omogučili da uspješno organiziramo natjecanje, rekao je predsjednik plokarske udruge – Slobodan Batinović.

Piše: Branko Kulidžan

Slike: arhiv MO Modro oko Banja

m4 m3 m1 m2

 

Share.

About Author

Comments are closed.