Ove godine nam s torbi maše i Mickey Mouse

0

U Desigualu su svojim torbama dodali lik Mickeya Mousea i oduševili nas jer naš omiljeni lik iz crtića može biti s nama stalno.

Likovi iz crtića uvijek su popularni motivi na ženskoj i muškoj odjeći. Ako se u prošlosti smatralo da odjeću s printom likova iz popularnih crtića nose samo djeca i tinejdžeri, to već dugo nije slučaj. Svi volimo likove iz crtića, zato su ušli u ormare svih generacija. Tim više što se pojavio print Mickeyja Mousea koji je zaludio svijet i reklo bi se da ne postoji komad odjeće na kojem nije otisnut njegov lik. Posljednjih godinu dana posebno dolazi do izražaja trend Mickeyja Mousea na torbama, torbicama i maskama za mobitele, odakle nam maše živahan i nasmijan.

miki 1

Mickey Mouse je lik koji vas na prvi pogled oraspoloži. Obično je nasmijan, s rukama u zraku, kao da vam trči u zagrljaj ili vam veselo maše i pozdravlja vas. Ako vam ovaj prizor ne izmami osmijeh na lice i ne isprati vas u novi dan s dobrim raspoloženjem, onda vjerojatno još niste popili prvu šalicu kave. Miki Miška je dobričina koji nas je osvojio pa vrlo rado nosimo komade odjeće s njegovim printom, bilo da se radi o donjem rublju, majicama, sportskim hoodicama ili kaputima. Ove zime smijat će nam se i iz torbi u različitim bojama, veličinama i motivima. U Desigualu su svojim torbama dodali lik Mickeya Mousea i oduševili nas jer naš omiljeni lik iz crtića može biti s nama stalno.

Mala ili velika Mickey Mouse torba?

Kod Desiguala odabir torbi izaziva slatke brige. U ponudi imamo puno prekrasnih torbi u različitim bojama, s različitim detaljima, printovima, uzorcima i veličinama. Možete odabrati klasičnu crnu torbu s printom Mickeyja Mousea u nekoliko veličina i načina zatvaranja. Možete se odlučiti za veliku shopper torbu ukrašenu reljefnim printom Mickeyjeve glave, crvenim privjeskom i praktičnu unutrašnju torbicu žarko crvene boje. Aki volite torbe s patentnim zatvaračem, svakako će vam se svidjeti veća crna torba s ispranim Mickey printom i atraktivnim crvenim privjeskom te mini spremištem za slušalice. S istim motivom i privjescima možete odabrati i malu torbicu na preklop i magnet s praktičnim unutarnjim džepom na zip. Također ćete se zaljubiti u sling torbu s patentnim zatvaračem koja je idealna za svakodnevnu upotrebu.

miki 1

Mickey Mouse također voli bijelu boju

Iako su Mickeyjeve najčešće boje crvena i crna, dobro mu pristaje i bijela. Štoviše, Desigual je u svoju kolekciju torbi i torbica uvrstio simpatičnu bijelu sling torbu s odvažnim žutim detaljima. Uz bijelu podlogu savršeno se slaže žuti Miki, kao i žuti privjesak koji na vanjskoj strani torbice privlači pozornost i poglede. Ovom kombinacijom boja u Miki dokazuje da je odvažan i voli jarke boje.

 

 

 

Share.

About Author

Comments are closed.