„Do pobjedā na krilima Konobe Jadran!“

0

   Genijalno jednostavnim konceptom svoje kuhinje, gdje je glavna i jedina filozofija njezine kuhinje domaća i sezonska hrana, vlasnica „Konobe Jadran“ gospođa Andrijana Ujdur će zajedno sa svojim osobljem besprijekorno odgovoriti zahtjevima dogovorenoga menija. Tim više, nenametljivo, iskreno, uslužiti će vas kako i treba, ljudski s dozom humora, te udovoljiti vašim dodatnim željama da u pravoj domaćinskoj atmosferi okusite izvrsnu hranu klasičnih naslijeđenih recepata tradicionalne dalmatinske kuhinje. Jela „Konobe Jadran“ pamtiti će te zavazda, i opet iznova poželjeti u njima uživati. Ovo je jedan samosvjestan restoran gdje vlasnica točno zna što želi i u kojima okusi nastaju s namjerom da se bitnije izdignu nad prosjekom. Nemojte se iznenaditi niti se naći zatečeni, ukoliko za vaše povjerenje budete nagrađeni lepršavom dubrovačkom malvasijom iz plodnih Konavala što uvijek i iznova stvara nov i poseban okus.  

k1 k2

Jedan od specijaliteta kuće, koji će razgaliti nepca dok budete gorljivo navijali za naše „Vatrene“ i pratili utakmice svjetskoga nogometnog prvenstva iz Katara, već dobro znana zaljubljenicima u nogomet u „Konobi Jadran“, rekli bismo doktorskom minucioznošću spravljena su – vatrena pileća krilca – marinirana u raznolikim kombinacijama worcester umaka, tucane paprike, baranjaske ljute i slatke mljevene crvene paprike, kurkume, mljevenog češnjaka ili bijeloga luka u prahu, senfa, šumskoga meda, soli, bijelog i crnog papra, specijalnog istambulskog začina za piletinu, đumbira u prahu, curry začina il’ mješavine sedam vrsta začina.

k3 k4

Za ugođaj gledanja nogometnih utakmica, kao da ste u vlastitom domu, pobrinuti će se „mali zmaj“ – već dokazana peć na drva od lijevanog željeza, bazirana na vremenski izdržljivom željeznom lijevu gusa, čija svojstva materijala jamče brzinu širenja topline u prostoru i njezino zadržavanje.

k5 k6

Istovremeno, atmosferu kao da ste na tribinama stadiona u Kataru –  tik do „Vatrenih“ – osigurati će vam najnovije dostignuće audiovizualne tehnike što pomiče granice „Samsung TV 85″ – dijagonala 216 cm – Neo QLED 85QN90B“. Elegancija i uživljeni događaj gledanja, apsolutna ljepota slike gotovo nezamislivih prirodnih boja i kontrasta, pogonjena umjetnom inteligencijom, izvanredno profinjene kontrole svjetlosti i napredni višeinteligentni procesor, osigurati će vam iskustvo gledanja u najboljoj rezoluciji dovodeći vas do najistančanijeg vizualnog detalja. Gornji kanalni zvučnici, uz potporu „Samsung soundbara HW-S801B“, uroniti će vas u doživljaj nogometne utakmice, gdje će te s igračima i hukom navijača s tribina biti dio jedinstvenih događaja. „Konoba Jadran“ jest istinski gurmanski al’ i najbolji navijački nogometni kutak. Dakle, svi na Jadranovo, navijajmo zajedno za „Vatrene“ uz poklik: „Do pobjedā na krilima Konobe Jadran!“ 

k7 k8 k9 k10

 

 

 

Share.

About Author

Comments are closed.