Najbolje čestitke za rođendan

0

Čestitke za rođendan obavezan su dio rođendanskog poklona, pogotovo kad se radi o važnijim rođendanima. One su način da izrazite sve svoje želje i osjećaje slavljeniku te se osvrnete na prethodne godine i dotaknete se budućih. Doduše, postoji toliko vrsta čestitka za rođendan da se ponekad teško snaći u odabiru. Nasreću, možete se voditi nekim savjetima u pisanju ili izboru čestitki kako biste izabrali onu najbolju za svaki rođendan.

Kako napisati čestitku za rođendan?

Ako ne znate otkud krenuti, možete na Internetu potražiti neke ideje za čestitke za rođendan. Izbor gotovih čestitki je vrlo širok, no ako baš Vi želite biti autor teksta, vodite se ovim pravilima. Unaprijed razmislite što želite napisati i neka čestitka ne bude preduga – bolje je ukratko dati najljepše želje, nego cijeli roman. Zapamtite, slavljenik će osim Vaše dobiti još mnoge druge čestitke. Ako želite da se primatelja stvarno dojmi čestitka, ukomponirajte neki primjereni citat u svoj tekst, bilo jedan ili više. Uvijek se najviše cijene originalne čestitke za rođendan iz kojih se vidi osobna povezanost pa dajte mašti na volju i ukrasite čestitku u Vašem stilu, kako bi slavljenik znao da mu čestitate od srca.

najbolje-cestitke-za-rodendan

Čestitke za rođendan

Tip čestitke ovisi o tome tko je slavljenik – različito je birate li čestitke za rođendan prijateljici ili baki. Stoga se pri izboru gotove čestitke vodite primjerenim dizajnom i sadržajem. Starijim ili manje poznatim ljudima izaberite ozbiljnije čestitke koje pokazuju poštovanje, dok najbližima možete pripremiti šaljive čestitke za rođendan.

Što je sve moguće ukomponirati u čestitku vidi se iz toga da postoje i glazbene čestitke za rođendan koje su najčešće namijenjene djeci te im više služe kao igračka. Također, čestitke možete birati i po spolu pa ovisno o potrebi, pripremite muške čestitke za rođendan svojim prijateljima. Zahvaljujući tako širokoj ponudi, postoje čestitke i citati specijalizirane za svakog slavljenika, neovisno o skupini, a možete ih naći na citati.eu.

Čestitke za 18 rođendan

Kao što čestitke mogu biti namijenjene određenoj skupini ljudi, one mogu biti specijalizirane i za točno određene rođendane. Jedan od najpopularnijih rođendana za kupnju čestitki je definitivno 18. Pri izradi ili izboru čestitke za 18 rođendan, ruke su Vam odriješene i kreativnost može nastupiti. Možete se odlučiti na zabavnu čestitku ili čak pjesmicu koja izražava Vaše želje, a isto tako postoje i mudre čestitke za rođendan koje su prikladne za prelazak u odraslo doba. Sve ovisi o Vašem odnosu sa slavljenikom i kakvu poruku želite poslati.

Čestitke za 30 rođendan

Druga popularna prekretnica je 30. rođendan. Iako se tu već radi o odraslim ljudima, u ovoj se dobi često biraju smiješne čestitke za rođendan koje se šale na račun slavljenika. Budući da se ljudi oko 30-ete počnu zamarati svojom dobi, čestitke za 30 rođendan dobra su prilika za smanjiti im stres i našaliti se. S druge strane, najljepše čestitke za rođendan mogu upravo biti za 30. – bitno je samo prisjetiti se svega što ste prošli sa slavljenikom ili slavljenicom, dodati poneku staru fotografiju i imate recept za savršenu čestitku.

 

Share.

About Author

Comments are closed.