Ako volite nogomet, oduševiti će vas naša lista top opreme!

0

Ako vam srce zatitra na početne taktove melodije Pips, Chips & Videoclipsa “no-no-no-nooogomet” i s uzbuđenjem s ekipom vodite svoj tim do pobjede, onda ste na pravom mjestu. Otkrili smo mjesto na kojem možete kupiti svu opremu koja će vam zatrebati i to po odličnim cijenama.

Kopačke – gdje ih kupiti i kako ih izabrati?

Kada birate kopačke za nogomet uvijek je dobro zadovoljiti neke osnovne smjernice. Odaberite kopačke koje odgovaraju terenu na kojem ćete igrati, odaberite one koje odgovaraju vašem stilu igre i odaberite veličinu koja je udobna i omogućava vam slobodu kretanja. Kvalitetne kopačke koštaju, no uvijek vrijedi potrošiti više novca na kvalitetu ako želite osigurati dugotrajnu upotrebu. Postoje brendovi koji su poznati po izradi kvalitetnih kopački, a jedan od njih je svakako i Puma. Puma kopačke su poznate po kvaliteti i stilu. Ovisno o modelu, Puma kopačke mogu biti izrađene od kvalitetnih materijala i imaju različite tehnologije koje pomažu u igri, kao što su podrška stopalu, učinkovitost u kretanju i čvrstoća.

rog-joma

No, iako za kopačke treba odvojiti određeni iznos, to ne znači da ćete bankrotirati, na linku https://www.r-gol.com/hr/nogometne-kopacke-puma pronaći ćete top modele po sasvim prihvatljivim cijenama.

Uz kopačke, trebat će vam još opreme poput nogometnog dresa, čarapa i rukavica. Kada kupujete dres za nogomet, odaberite veličinu koja vam odgovara i omogućava slobodu kretanja, također birajte dres koji je izrađen od kvalitetnog materijala koji dobro podnosi često pranje i omogućava koži da diše, a s obzirom na široku ponudu uvijek ćete moći odabrati dres koji vam se sviđa i koji odgovara vašem timu ili individualnom stilu.

Idealne dresove, kao i drugu opremu koju smo spomenuli možete pronaći u web trgovini na linku https://www.r-gol.com/hr. Par klikova i vaša nova idealna oprema bit će na vašoj adresi u tren oka!

Treba vam lopta? Evo koju izabrati.

Bez lopte nema ni nogometa, pa je svakako važno da izaberete onu koja veličinom odgovara razini igre, ali i samom terenu. Nogometne lopte dolaze u veličini 3, 4, 5 i mini, a koriste se za igru u dvorani ili na travi. Veličina 3 je namijenjena djeci, dok je veličina 5 ona koju koriste tinejdžeri i odrasli. Manje lopte olakšavaju driblanje i odigravanje brzih dodavanja, te su idealne za futsal.

Sad kad smo vam objasnili razlike u veličini, vrijeme je da vam damo i neke smjernice za odabir freestyle lopte, Postoje dva tipa freestyle lopti – sa i bez spužve. Ona sa spužvom je nešto skuplja ali ima dosljedniji odskok i sjajan je izbor ako ste početnik, ona bez spužve je jeftinija i dobar izbor ako se  samo želite zabaviti igrajući.

Kvalitetne lopte su često skuplje, ali vrijedi potrošiti više novca na kvalitetu ako želite osigurati dugotrajnu upotrebu. Trenutno su  najpopularniji proizvođači nogometnih lopti Adidas, Nike, Puma, Select i SKLZ, a njihove lopte možete naći na jednom mjestu, samo kliknite na link https://www.r-gol.com/hr/lopte-za-nogomet i u trenu ćete već pretraživati širok izbor lopti raznih veličina i namjena.

 

Share.

About Author

Comments are closed.