Marić i Petrović za pobjedu i tri boda

0

DUGO SELO     0 (0)

JADRAN LP      2(0)

Dugo Selo –  Jadran LP   0:2(0:0)

Dugo Selo – Gradski stadion Dugo Selo. Gledatelja – 300 Sudac: Ivan Šantić(Kastav). Pomoćnici: Marko Balen(Rijeka) i Edvin Zobec(Strahoninec). Četvrti sudac: Filip Meglić(Krapinske Toplice).

Strijelci: 0:1 Marić(54), 0:2 Petrović(90+4)

Najbolji igrač: Nikola Marić

 

Dugo Selo: Kakša, Tarasenko, Ljuboja(od 67.Franjčić), Palić((od 89.Gašparac), Kovačić, Petković, Bastalec, Darojković, Rašić(Od 83.Janušić), Slunjski(od 83.Perić), Filipović

Jadran LP: Margan, Čupić(od 78.Amdouni), Bošnjak, Martić, Petrović, Glavina, Žderić(od 65.N.Čepo), Rodin, I.Čepo(od 84.Nikolac), Marić, Kordić. Trener – Mišo Krstičević

U otvorenom i izjednačenom prvom dijelu gdje su u posjedu lopte bili više domaćin prilike su imale obje momčadi. Domaći su već u 5.minuti zaprijetili preko Mihovila Rašića ali na mjestu je bio vratar Leo Margan. Novu priliku domaći imaju preko Tarašenka ali opet je na mjestu gostujući vratar. U istoj minuti priliku imaju Pločani a udarac Marića završava preko gola. Nakon toga domaći igrač Slunjski u 26 minuti proba svoj udarac i opet Margan brani. Do kraja prvog dijela bilježimo prilike Marića u 33.minuti a njegov udarac posljednjim naporom vratar Kakša odbija u korner. Već u 37.minuti nove prilike prvo topovski udarac Petrovića sa preko 30 metara iz slobodnog udarca vratar odbija u teren. Na loptu je natrčao Martić i pogodio gredu.

U drugom dijelu plavi sa ušća Neretve konkretniji, brži i sa više prilika što su i okrunili sa dva prekrasna pogotka. Prvo je u 54.minuti najbolji pojedinac susreta Nikola Marić primio loptu od Čupića, prošetao se kroz obranu domaćih i pospremio loptu u mrežu. Nakon toga bilo je prilika sa obje strane ali sigurni vratari otklanjali su opasnost. Očekujući posljednju znak suca u 90+4.minuti nespretnom intervencijom domaćeg obrambenog igrača lopta je došla do Leonarda Petrovića koji pogađa mrežu i stavlja točku na “I” a Pločanima tri boda.
Piše: Branko Kulidžan

 

Share.

About Author

Comments are closed.