Suradnjom dviju policijskih uprava uhićen muškarac koji je ukrao novčanik i peglao karticu

0

Osumnjičeni je otuđio novčanik u kojem se nalazio novac, osobni i bankovni dokumenti

Foto: Ilustracija

Početkom prošlog tjedna 24-godišnji državljanin Kanade policijskim službenicima u Policijskoj postaji Dubrovnik prijavio je krađu novčanika s novcem, osobnim i bankovnim dokumentima.

U svojoj prijavi je naveo kako mu je prethodne noći, tijekom boravka u noćnom klubu u Dubrovniku, nepoznata osoba otuđila novčanik u kojem se nalazilo 70 eura i manji iznos kanadskih dolara. Osim novca, u novčaniku se nalazila i njegova vozačka dozvola i četiri bankovne kartice.

Oštećeni je također prijavio i zlouporabu njegove kreditne kartice kojom je počinitelj napravio dvije transakcije u ukupnom iznosu od 72 eura.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno kako je navedenu krađu počinio državljanin Australije u dobi od 33 godine, za kojim je raspisana potraga.

Suradnjom s Policijskom upravom splitsko-dalmatinskom osumnjičeni je uhićen u petak,  19. svibnja na području Splita, nakon čega su ga splitski kolege doveli u PP Dubrovnik.
Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku PU dubrovačko-neretvanske.

Share.

About Author

Comments are closed.