Klub „Mi smo djeca vesela“, u okviru Crvenog križa Ploče, nakon pauze zbog Covid-a nastavio s radom

0

U Tjednu Crvenog križa, Gradsko društvo Crvenog križa Ploče ponovno je započeo s aktivnostima Kluba „Mi smo djeca vesela“. Klub je počeo s djelovanjem 2017. godine. Od tada su članovi pločanskog Crvenog križa sa djecom prošli brojne aktivnosti:  izlete, druženja, proslave , edukativne radionice, humanitarne aktivnosti.

k1

„Nakon pauze zbog Covid-a, nastavljamo s novim generacijama kojima također želimo približiti aktivnosti Crvenog križa , ali i pomoći im u kvalitetnom organiziranju svoga slobodnog vremena . Djeca su danas pod velikim utjecajem medija, veliki dio svoga slobodnog vremena provode pred ekranima, u virtualnom svijetu,  to nam je motivacija zbog koje smo svoj rad usmjerili i na djecu. Želimo ih potaknuti na zabavan  i zdrav način provođenja svoga slobodnog vremena. Želimo ih čuti kako se od srca smiju. Djelovanje Kluba planiramo kroz aktivnosti tjelovježbe , edukativnih aktivnosti  društvenih igara , izleta , plesa, tematskih druženja , uključi ćemo ih u humanitarne aktivnosti, podučiti Prvoj pomoći….“, poručila je Martina Vrankić, ravnateljica GD Crvenog križa Ploče.

k2 k3

U Crvenom križu Ploče dodali su kako se kroz dosadašnji rad može zaključiti da djeca vole sudjelovati u aktivnostima, vole kada se s njima komunicira, znaju biti dobri prijatelji, treba ih samo malo poticati i dati im podršku.

k4 k5

Svi koji to žele a imaju 6 do 10 godina (malo mlađi  i malo stariji ) mogu doći u srijedu 24. Svibnja 2023. godina u 9 sati u prostorije Crvenog križa Ploče.

k6 k7

Do sada su im u provođenju ovoga programa potpora bili Dubrovačko-neretvanska županija i Grad Ploče, pa pokretači kluba „Mi smo djeca vesela“ očekuju da će tako biti i dalje.

IZ ARHIVE

k20 k21 k22 k23 k24

 

 

 

 

Share.

About Author

Comments are closed.