Đani Barbir obranio pojas u srednjoj kategoriji

0

Nije imao uvjeta u Pločama, bilo je, ili otići u Dubrovnik, u Gladiator, ili u Zagreb. Odabrao je glavni grad jer je, istaknuo je, u njemu imao veći izbor. MMA je počeo trenirati s 14 godina. Kad je stigao podno Sljemena, navukao je boksačke rukavice, te je čak i odradio nekoliko boksačkih mečeva… , javlja Dubrovacki vjesnik.

Ali, Pločanin Đani Barbir je uvijek na prvom mjestu imao slobodne borbe. Prije devet mjeseci postao je FNC prvak u srednjoj kategoriji. Nakon tog uspjeha ostvarenog u Puli nije ga bilo devet mjeseci u akciji. Kako je istaknuo fightsite: imao je problema s ozljedama, bilo je problema i oko menadžmenta, no stvari su ipak sjele na svoje mjesto te ćemo ga i dalje gledati u FNC-ovom kavezu.

Prije devet mjeseci je ‘‘submissionom‘‘ pobijedio Andija Vrtačića i postao prvakom srednje kategorije. Potom sve navedeno, ali sad je opet tu. Večeras se borio u zagrebačkoj Areni protiv Arkadiusza Maziakowskog, poljskog borca kojemu je ovo ujedno bio definitivno i najveći meč do sada. Đani je ušao kao ogroman favorit, te opravdao tu ulogu. Ostvario je novu pobjedu. Pločanin je i dalje vlasnik pojasa  FNC-ovog prvaka srednje kategorije!

Tonći Vlašić/Dubrovački vjesnik

 

 

 

Share.

About Author

Comments are closed.