Tereni na Močvari u funkciji početkom kolovoza

0

Od 17. srpnja pristupit će se postavljanju akrilne podloge

Radovi na obnovi malonogometnog i košarkaškog terena ŠRC Močvara bit će gotovi do kraja srpnja. Nakon pripreme podloge za asfaltiranje i sanacije sustava odvodnje u sklopu koje su postavljene nove cijevi i novi šahtovi, čime će se spriječiti zadržavanje vode na podlozi i njeno potencijalno propadanje, odrađeni su radovi sanacije i bojanja okolnih zidova. Ranije su tereni isfrezani kako bi se skinula postojeća boja, naneseni su nosivi i habajući slojevi asfalta te su asfaltirane površine oko i između terena.

Mocvara 2 Mocvara 3

Dok ne počnu radovi na postavljanju nove akrilne podloge, što je u planu sljedeći tjedan, odradit će se manji radovi koji se tiču opreme igrališta i uređenja okoliša.

Mocvara 4 Mocvara 5

“Uskoro ćemo imati obnovljene terene, moderne i otporne, spremne za sve pločanske rekreativce i turnire koji će se ovdje odigravati. Siguran sam da će biti napravljeni na zadovoljstvo svih. To je prva od dvije važne investicije u sportsku infrastrukturu, pored obnove terena i zgrade NK Gusar koja je upravo krenula. Ponavljam, naši sportaši i sportska tradicija zaslužuju imati i adekvatnu infrastrukturu, puno bolju nego što je to imala moja i ranije generacije“, rekao je gradonačelnik Mišo Krstičević.

Mocvara 7 Mocvara 8

U sklopu projekta obnove Močvare posađeno je još i šest maslina te je uređena površina oko bućališta.

 

 

 

 

Share.

About Author

Comments are closed.