U tijeku je punjenje vodom svih cjevovoda za Neretvu i donji dio Ploča

0

Obavještavamo stanovnike grada Ploča da je u tijeku punjenje vodom svih cjevovoda za Neretvu i za donji dio grada te se uskoro očekuje normalizacija vodoopskrbe na cijelom području grada Ploča i okolice.

Danas su uspješno izvršeni najavljeni popravci i prespajanja na glavnom cjevovodu na lokaciji vodospreme Ploče, prespoju za Dračevac i gornju Stablinu te spajanje vodovodne instalacije nove zgrade (kraj stare škole u Pločama).

Tijekom dana došlo je do neplaniranog kvara na ventilu na Birini koji je uspješno saniran čime je normalizirana vodoopskrba na cijelom području grada Ploča i okolice.

Napominjemo građanima da je, nakon završetka radova na otklanjanju kvarova i nastavka isporuke vode, moguća pojava kratkotrajnih zamućenja voda za piće. Pri nailasku vode za očekivati je privremeno zamućenje, zato pričekajte djelatnike Izvor Ploče d.o.o. da ispuste vodu na svim izljevnim mjestima dok se ne izbistri te je vodu tek tada moguće slobodno koristiti.

Molimo građane da se, u slučaju dugotrajnog zamućenja, jave dežurnom djelatniku IZVOR PLOČE d.o.o. na brojeve 020 679 729 ili 099 808 1836.

Zahvaljujemo na strpljenju i razumijevanju.

IZVOR Ploče

Share.

About Author

Comments are closed.