Luka Ploče donirala sedam adventskih kućica

0

Tvrtka Luka Ploče donirala je sedam adventskih kućica koje su jučer i danas raspoređene u mjesnim odborima (u ponedjeljak jedna u Pločama), s ciljem širenja blagdanskog duha među stanovništvom, a pogotovo onim najmlađima – djecom.

Kućice veličine 3 puta 3 metra su od prirodnog materijala – drva jelovine koja se palila brenerom da se dobije ljepši vizualni izgled, čvrstoća i otpornost na vanjske uvjete. Kućice su visoke kvalitete i trajat će godinama, a iz kompanije su posebno ponosni što su ih izradili sami radnici, stručni majstori Luka Ploče.

Vrijeme Božića je vrijeme darivanja, a blagdansko razdoblje ima posebnu energiju zajedništva i veselja. Adventske kućice svakako su jedan od simbola božićnog duha i mjesto okupljanja i zabave, stoga će sigurno obradovati mnoge. Njima će upravljati mjesni odbori i udruge mladih, koji će na njima prodavati kuhano vino, fritule i druge božićne delicije.

Luka Ploče je godinama uključena u važna lokalna događanja, podržava društvene inicijative te prepoznaje važnost ulaganja u lokalnu zajednicu kroz različite segmente. Kao kompanija koja je desetljećima povezana s brojnim pločanskim obiteljima, cilj joj je ulagati u razvoj lokalne zajednice.

Luka Ploče

w2 w3 w4 w5 w6 w7 w8 w9 w10

 

Share.

About Author

Comments are closed.