Luka Ploče otvorila prijave za donacijski natječaj „Ploče i Luka ZAjedno – za ljepši i bolji grad“

0

Ploče, 1. prosinca 2023. – Luka Ploče objavila je natječaj za prijavu projekata za financiranje u 2024. godini „Ploče i Luka ZAjedno“, u kojem poziva prijavitelje da prijave projekte u neku od sljedećih kategorija – okoliš i održivi razvoj, razvoj lokalne zajednice te sport i mladi.

1

Predsjednik Uprave Luke Ploče Hrvoje Livaja poziva sve lokalne dionike da prijave svoje projekte najkasnije do 12. siječnja 2024. godine. „Luka Ploče je već desetljećima neodvojiva je od ovog grada i ljudi, a pokretanjem godišnjeg donacijskog programa želimo jačati dijalog s lokalnom zajednicom i dati joj poticaj za daljnji razvoj. Ukupna vrijednost natječaja je 70 tisuća eura, a financirat ćemo projekte koji se uklapaju u kategorijama koje su strateški bitne za Ploče, a to su okoliš, razvoj zajednice te sport i mladi. Pozivam sve koji imaju dobre ideje da se prijave“, poručio je Livaja.

2

Donacijski natječaj „Luka i Ploče Zajedno“ prilika je za realizaciju cijelog niza projekta na području grada Ploča, a jedan od glavnih kriterija jest korisnost projekta za zajednicu.

Prijaviti se mogu organizacije civilnog društva, mjesni odbori, obrazovne ustanove, vjerske zajednice, udruge građana i sportski klubovi, najkasnije do 12. siječnja 2024. godine putem stranice www.luka-ploce.hr.

OKOLIŠ I ODRŽIV RAZVOJ - 4

Odluku o najboljim projektima donijet će Povjerenstvo sastavljeno od predstavnika tvrtke Luka Ploče i istaknutih članova lokalne zajednice u veljači 2024. godine.

 

 

Share.

About Author

Comments are closed.