POU Ploče: Sutra se otvara advent na platou! Vikend pred nama pun je događanja. Večeri su rezervirane za starije, dnevne aktivnosti za naše najmlađe

0

U petak, 8. prosinca u 17 sati otvara se klizalište na platou gdje će se ove godine odvijati advent u Pločama. Uz klizalište će biti otvorene i dvije ugostiteljske kućice sa gastro ponudom.

S otvaranjem klizališta, naše najmlađe već u 18 sati čeka druženje s likovima iz popularnog crtića “Frozen”, dok oni nešto stariji mogu uživati u taktovima vesele i pomalo melankolične glazbe grupe “Mjesni odbor”, koja će nastupiti s početkom u 20 sati.

z3

U subotu, 9. prosinca s početkom u 11 sati na platou održat će se predstava za djecu “Šapice” u kojoj glume Slavko Sobin i Katarina Baban. Predstava je ovaj tjedan imala premijernu izvedbu u Lisinskom i odmah nakon Lisinskog dolazi nam u Ploče. Ne propustite toplu i poučnu priču o prijateljstvu i toleranciji, koja je nastala prema istoimenoj hit slikovnici za djecu, Slavka Sobina.

z1

Isti dan u 18 sati na platou, Turistička zajednica Grada Ploča poziva vas na humanitarnu prodajnu izložbu fotografija “Ploče Art”. 10 autora predstavit će se svojim fotografijama, a sredstva prikupljena prodajom fotografija idu za pomoć Udruzi osoba s intelektualnim teškoćama, Udruga Radost Ploče.

z4

Iza izložbe, s početkom u 20 sati možete uživati u popularnim stranim hitovi koje će izvoditi grupa Mr. Groove, čiji su članovi naši sugrađani, Helena Decovski Ćavar i Mario Čović te Ante Lozina iz Opuzena.

z

Nedjelja je pak ostavljena za tradicionalno paljenje druge adventske svijeće ispred Crkve, s početkom u 19 sati.

z2

Dođite i osjetite čaroliju adventa, poručuju iz Pučkog otvorenog učilista i Grada Ploča.

 

 

Share.

About Author

Comments are closed.