Svrha Božićnog sajma u Poduzetničkom inkubatoru je promicanje ženskog poduzetništva u Dolini Neretve

0

Centar za poduzetništvo DNŽ poziva sve sugrađane da posjete Božićni sajam u Poduzetničkom inkubatoru Ploče koji će se održati 15.12. s početkom u 17 sati.

Sajam organiziraju Vesela Vuković, Ivana Deak i Dunja Kežić ispred Zajednice poduzetnih žena – Be your own boss u suradnji s Centrom za poduzetništvo Dubrovačko-neretvanske županije te uz sponzorstvo restorana Pećina.

Svrha sajma je povezivanje, podrška i promicanje ženskog poduzetništva u Dolini Neretve. Na sajmu ćete imati priliku upoznati i kupiti proizvode i usluge od sljedećih izlagačica: Centar za mentalno zdravlje – Ivana Mostarac i Milka Ramić, Madd-I – Ivana Bjeliš, Histeria Concept Store – Ivana Gile, Happy citrus organic – Klaudia Krstičević, Pretty woman by Doris – Doris Medak, SV media – Ivana Matić, Tupperware – Zorana Kuran, Grow and glow školica – Đurđica Čotić, Foto – Daniela Antičić, Studio Maštanora – Dunja Kežić, Startup Simple – Ivana Deak, Kreiraj s guštom – Vesela Vuković i mnoge druge.
Pravo vrijeme je za kupnju božićnih poklona te vas ovim putem pozivamo da ih kupite na Božićnom sajmu od lokalnih poduzetnica i na taj način podržite njihove kreativne ideje. Sigurni smo da će na sajmu svatko pronaći nešto za sebe jer je ponuda raznolika, od arancina i personalizirane odjeće za djecu i odrasle do usluga fotografiranja i virtualne asistencije. I to je samo mali djelić onoga što vas očekuje.

Poduzetnički inkubator Ploče

 

Share.

About Author

Comments are closed.