HDZ Ploča o načinu održavanja sjednica Gradskog vijeća – Nova predsjednica, stare navike

0

HDZ Ploča  poslao je priopćenje u kojem proziva gradonačelnika Ploča Mišu Krističevića i novu predsjednicu Gradskoga vijeća Marinu Gradac:

Dragi Facebook profesore Krstičeviću, budući da se volite hvaliti brzim satovima predavanja o temama koje ne razumijete predlažemo vam novo predavanje vašim suradnicima o dostojanstvenom održavanju sjednica gradskog vijeća. Kako ste nas sve već uvjerili da se ne razumijete u rad gradskog vijeća (to je ionako irelevantno s obzirom da vam je samo važno održavati monologe)  barem dopustite vašoj novoizabranoj predsjednici da održi minimum reda.

 Sjednice gradskog vijeća ste doveli do najjadnije razine funkcioniranja a nova predsjednica GV nastavlja s tom praksom. Minimalna razina dostojanstvenog odnosa prema predstavnicima građana unutar gradskog vijeća je poštivanje Pravilnika o radu GV-a ali vama je očigledno i to previše. Naime, sukladno Pravilniku, poziv i materijali za sjednicu se dostavljaju 8 dana prije sjednice. Međutim, u dosadašnjem radu GV-a pokazali ste da je pravi izuzetak da se poziv dostavi na vrijeme pa tako i ovaj put. Sve ovo je još poraznije kada znamo da je na dnevnom redu prijedlog tobože „socijalnog i razvojnog” proračuna ali i stara dobra „last minute” ideja – prodaja gradskog zemljišta ne bi li se spasio proračun.

Svjesni smo da vaši vijećnici dižu ruku po partijskog dužnosti ali nada umire zadnja pa ćemo vjerovati da ćete nas nekim čudom na ovom Gradskom vijeću počastiti prezentiranjem prijedloga novog proračuna.

Share.

About Author

Comments are closed.