Javna rasprava stručne podloge za ishođenje okolišne dozvole za Lovornik

0

Upravni odjel za zaštitu okoliša i komunalne poslove Dubrovačko-neretvanske županije obavještava da je u tijeku JAVNA RASPRAVA STRUČNE PODLOGE ZA ISHOĐENJE OKOLIŠNE DOZVOLE ZA POSTOJEĆE ODLAGALIŠTE OTPADA „LOVORNIK“, OPERATERA KOMUNALNO ODRŽAVANJE d.o.o. PLOČE.

Javni uvid u Stručnu podlogu traje od 10. siječnja do 08. veljače 2024. godine, svakog radnog dana od 9:00 – 12:00 sati u službenim prostorijama Grada Ploče, Trg kralja Tomislava 23, 20340 Ploče. Ne-tehnički sažetak Stručne podloge je objavljen na internetskim stranicama Ministarstva gospodarstva i održivog razvoja.

Javno izlaganje Stručne podloge će biti održano u petak 12. siječnja 2024. godine u 10:00 sati u Pučkom otvorenom učilištu Ploče, Gračka 2, u Pločama.

Mišljenja, prijedloge i primjedbe na Stručnu podlogu također se mogu upisati u knjigu primjedbi u službenim prostorijama Grada Ploče ili dostaviti Upravnom odjelu za zaštitu okoliša i komunalne poslove Dubrovačko-neretvanske županije, na adresu Vukovarska 16, Dubrovnik, u roku određenom za javnu raspravu.

 Upravni odjel za poslove Župana i

Županijske skupštine

 

Share.

About Author

Comments are closed.