Više od 40 prijava za donacijski natječaj „Ploče i Luka ZAjedno – za ljepši i bolji grad“

0

Ploče, 22. siječnja 2024. – Na godišnji donacijski natječaj „Ploče i Luka ZAjedno – za ljepši i bolji grad“, koji je objavila Luka Ploče, pristiglo je ukupno čak 42 prijave. Zbog velikog interesa, kompanija najavljuje da planira povećati ukupni budžet samog natječaja od inicijalno planiranih 70 tisuća eura.

Predsjednik Uprave Luke Ploče Hrvoje Livaja istaknuo je kako je jako zadovoljan brojem prijavljenih na donacijski natječaj. „Luka Ploče uistinu želi pomoći sufinancirati razvoj unutar lokalne zajednice, a donacijski natječaj pokazatelj je da se ovdje može realizirati jako puno projekata i tako doprinijeti razvoju Grada. S obzirom na iznenađujuće velik broj prijavljenih, odlučili smo povećati iznos donacije natječaja, jer želimo pomoći lokalnoj zajednici čim više možemo“, poručio je Livaja.

Donacijski natječaj „Luka i Ploče ZAjedno“ prilika je za realizaciju cijelog niza projekata na području grada Ploča, a jedan od glavnih kriterija jest korisnost projekta za zajednicu.

O donacijama će odlučivati povjerenstvo sastavljeno od predstavnika kompanije Luka Ploče i istaknutih članova zajednice, a odluka će biti donesena i objavljena sredinom veljače.

Press Luka Ploče

Share.

About Author

Comments are closed.