Aglomeracija: Obavijest mještanima Rogotina

0

Obavještavamo vas kako u utorak (02.04.2024.) započinjemo/nastavljamo s radovima na kolektoru GK11-2 faza 10 (Primorska ulica). Radovi će se izvoditi u etapama tj. dionicama od cca 100-150 m. U prilogu skica radova s označenim obuhvatom zone radova i smjerom početka izvođenja radova te nemogućnosti prometovanja.

Molimo mještane da svoje automobile ne parkiraju u zoni radova kako zbog radova tako i zbog mogućih oštećenja. Poželjno bi bilo da ni na dionici (Primorska ulica) koja vodi od obale prema starom skladištu INA ne bude parkiranih vozila, kako bi kamioni mogli nesmetano prometovati.

Samim time bi i skratili vrijeme izvođenja radova, jer se često dogodi da auti budu nepropisno parkirani na način da kamion pored njih ne može proći. Za eventualna oštećenja koja bi se mogla dogoditi na osobnim automobilima ne odgovaramo, jer ste ovim putem obavješteni.

Svako ometanje s osobnim automobilima na trasama na kojima radimo za posljedicu imaju duže vrijeme izvođenja radova, a to nije nikome u interesu.

Kamgrad

Share.

About Author

Comments are closed.