122 VOZAČA PREKORAČILA BRZINU

0

– Temeljem naredbe Prekršajnog suda u Dubrovniku u jutarnjim satima u petak, 1. prosinca, pretražena je obiteljska kuća u Slanom, vlasništvo 37-godišnjaka, u kojoj je pronađeno preko 400 grama marihuane. Kriminalističkim istraživanjem utvrđena je sumnja da je 37-godišnjak počinio kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i prometa drogama te je, uz kaznenu prijavu, predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave dubrovačko-neretvanske.

Kriminalističko istraživanje se nastavlja.

– Ulaznoj graničnoj kontroli na MCGP Klek u popodnevnim satima jučer, 3. prosinca, u osobnom vozilu talijanskih nacionalnih oznaka pristupio je 35-godišnji albanski državljanin koji je policijskim službenicima na uvid dao albansku putnu ispravu za koju je utvrđeno da je krivotvorena.

Zbog sumnje da je počinio kazneno djelo krivotvorenje isprave albanski je državljani, uz kaznenu prijavu, predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave dubrovačko-neretvanske.

Tjedno izvješće za promet

U proteklom tjednu na području Policijske uprave dubrovačko-neretvanske zabilježene su tri  prometne nesreće i to sve tri s materijalnom štetom.

Provodeći mjere kontrole prometa policijski službenici su protiv počinitelja prometnih prekršaja poduzeli 427 represivnih mjera od kojih izdvajamo 122 mjere poduzete  zbog prekoračenja brzine, 68 mjera poduzetih zbog nepropisnog zaustavljanja i parkiranja, 55 prekršaja zbog ne korištenja sigurnosnog pojasa, 28 mjera poduzetih prema vozačima koji nisu imali upaljena dnevna ili kratka svjetla i 14 mjera poduzetih prema vozačima koji su vozilom upravljali pod utjecajem alkohola.

Comment

Share.

About Author

Comments are closed.