NOĆ PRVAKA U KOMINU: Pripremaju se zadnji detalji! Za sve posjetitelje peče se vol od 700 kilograma!

0

Pobjednici ovogodišnjeg Maratona lađa na Neretvi pripremaju brojna iznenađenja za posjetitelje goste tradicionalne Noći prvaka u Kominu!

Pripreme za veliku zabavu u Kominu su započele. Donosimo vam fotografije s današnjih i jučerašnjih priprema u Kominu.

Udruga lađara Gusari iz Komina, pobjednici 22. Maratona lađa na Neretvi i najtrofejnija lađarska momčad sportske manifestacije Maratona lađa, organizira brojna iznenađenja za sve posjetitelje Noći prvaka koja će se održati u Kominu večeras s početkom od 20 sati.

vol1 vol2

Kako su najavili organizatori, na velikoj zabavi u čast sedme pobjede na Maratonu lađa za sve goste će pripremati i besplatno dijeliti meso pečenog vola teškog čak 700 kilograma. Vrijedna je to donacija obitelji Burić kominskim prvacima.

Podsjećamo vas da će tradicionalnu veliku ‘feštu’ upotpuniti poznati glazbeni zabavljač Zlatko Pejaković, koji je ujedno specijalni gost večeri. Autor je brojnih hitova poput: Živio bih kao kralj, Ako odem prijatelji, Zelene oči, Samo jednu želju imam, Nećemo noćas doma, Kad napuste te svi, Bezobrazno zelene, Odgovori, odgovori, 150 godina, Zaboravi Espanju, Nesretnik sam od rođenja, Zbogom Dalmacijo.

Osim specijalnog gosta večeri za zabavu će biti zadožena i grupa Bumerang te najbolji sastav u Neretvi – Flash Back bend.

komin (1) komin (2) komin (3) komin (4) komin (5) komin (6) komin (7) komin (8)

Foto: Željko Vlahović i Mateo Vlatković

Share.

About Author

Comments are closed.