PO DRUGI PUT ODRŽANA MANIFESTACIJA “BAJKOVITI SVIJET BAĆINSKIH JEZERA”

0

U sklopu Pločanskog ljeta 2019. u organizaciji Turističke zajednice Grada Ploča još jednom je održana manifestacija pod nazivom “Bajkoviti svijet Baćinskih jezera”.

U reprizi manifestacije “Bajkovitog svijeta Baćinskih jezera” u početku su bile organizirane igre za djecu u organizaciji AMK Racing Teama Ploče. Za nastavak zanimljivih aktivnosti pobrinuli su se amaterski glumci bivšeg pločanskog kazališta “Mariani”, Jasna Krilić, Duška Mušić i Toni Krilić te Iva Krilić, studentica Akademije likovnih umjetnosti u Zagrebu. Djecu i sve posjetitelje su zabavili čitanjem bajki te su time dali posebnu čaroliju ovom događaju u Peračkom Blatu.


Odmah nakon na rasporedu je bila radionica izrade prekrasnih vjenčića od grana vrbe. Radionicu je vodio dječji animator, samouki slikar umjetnik, Hrvoje Tomljanović iz Ploča.

Maja Erak iz Turističke zajednice Grada Ploča rekla nam je u izjavi da im je u planu i iduće godine organizirati događaj “Bajkovitog svijeta” u Peračkom Blatu na Baćinskim jezerima. Vidno zadovoljna obećala je da će ovaj događaj u narednim godinama biti još kvalitetniji i bogatiji!

Foto: Josip Ostojić i Augustin Markota

Share.

About Author

Comments are closed.