Kristina Paponja među dobitnicima dekanove nagrade na Medicinskom fakultetu u Zagrebu

0

Posebnu dekanovu nagradu Medicinskog fakulteta u Zagrebu za akademsku godinu 20018./19. dobilo je Europsko udruženje studenata medicine (EMSA), točnije njihova podružnica u Zagrebu čija je članica i Metkovka Kristina Paponja, studentica šeste godine medicine na zagrebačkom Medicinskom fakultetu, prenosi LIKEmetkovic.hr

Nagradu su dobili za provođenje projekta, odnosno kongresa ZIMS (Zagreb International Medical Sammit) koji se održao u prosincu 2018. godine i na kojem su se okupili brojni studeni medicine i tek diplomirani liječnici iz Hrvatske i svijeta.

EMSA (https://www.facebook.com/emsaZageb1/) je akronim za European Medical Students Association, udrugu koja okuplja podružnice sa medicinskih fakulteta po cijeloj Europi s aktivnošću na poljima javnog zdravstva, edukacije u medicini, znanosti, medicinske etike i Europskih integracija. EMSA Zagreb, kao nevladina organizacija, jedna je od najstarijih podružnica koju su osnovali studenti Medicinskog fakulteta u Zagrebu i koja je aktivna već više od 20 godina, te slijedi sve stupove EMSA-e Europe.

Foto: EMSA Zagreb

Share.

About Author

Comments are closed.