UZ NJIH SMO OSJETILI RADOST NAJVESELIJEG DOBA GODINE: Uživajte u četvrtoj pjesmi i video spotu Glazbenog odjela Osnovne škole “Vladimir Nazor” Ploče

0

Duboko smo ušli u predblagdansko vrijeme u kojem samo i ove, kao i svake godine do sada spokojni, radosni i veseli u društvu svojih najmilijih, u svome “ognjištu”. Tiho nam dolazi naš Spasitelj. Ovu nedjelju smo upalili četvrtu ujedno i posljednju adventsku svijeću.

ploče_video

 

Prisjetite se prve izvedbe

Za potpunu radost, mir i spokoj ovog najveselijeg doba u godini pobrinula su se djeca i njihova učiteljica mentorica iz Glazbenog odjela Osnovne škole “Vladimir Nazor” Ploče Irida Oršulić. Djeca i mentorica iz Kvarteta Cantabile su uz podršku studija Idearium iz Ploča snimili novo glazbeno djelo.

druga-izvedba

Prisjetite se druge izvedbe

Na ponos njihove mentorice i svih građana Ploča i doline Neretve predstavljaju nam svoju drugu izvedbu posvećenu upravo Božiću i predbožićnom vremenu. Vrijedno je naglasiti da su nas učenici i njihova mentorica iz Glazbenog odjela Osnovne škole “Vladimir Nazor” Ploče uveseljavali novim pjesmama i spotovima koje su predstavljali paljenjem nove adventske svijeće svaku nedjelju.

treca_skladba

Prisjetite se treće izvedbe

Poslušajte novu pjesmu ujedno i posljednju koju su realizirali: Brigita Marinović (violina), Rita Dropulić (klarinet), Nina Burđelez i Dora Vištica (klavir) uz mentorstvo profesorice Iride Oršulić te uz tehničku potporu studija Idearium Ploče.

Ova djeca su nas učinila sretnima i ponosnima te smo uz njihov uloženi trud zajedno sa njihovom mentoricom  osjetili potpunu radost najveselijeg vremena u godini. Tome ste i svi vi svjedočili, posjećujući i pregledavajući sve video zapise ovog umjetničkog stvaralaštva ovih učenika.

Hvala djeci i njihovoj učiteljici mentorici što su nas u ovom čarobnom i tihom vremenu punom spokoja i ljubavi dodatno obogatili i razveselili.

Share.

About Author

Comments are closed.