U Metkoviću premijer Plenković se susreo s članovima i simpatizerima svoje stranke

0

U sklopu kampanje za predstojeće izbore za zastupnike u Hrvatskom saboru koji će se održati u nedjelju, 5. srpnja, predsjednik Vlade Andrej Plenković je stigao u Metković gdje se ispred Hotela Narona družio s članovim i simpatizerima HDZ-a, javlja portal likemetkovic.

Pozdravio ga je predsjednik GO HDZ-a Metković gradonačelnik Dalibor Milan koji se zahvalio Vladi RH za potporu u infrastrukturnim projektima na području grada uz najavu da bi početak radova na Aglomeraciji koji bi mogli početi za oko dva mjeseca. Župan Nikola Dobroslavić je najavio dogodine otvaranje Pelješkoga mosta uz uvjerenje da će to učiniti aktualni predsjednik Vlade. Ministrica Marija Vučković je najavila potpore za mandarine, a saborski zastupnik Branko Bačić izrazio je uvjerenje u pobjedu HDZ-a. Ministar Vili Beroš, nositelj stranačke liste u 10. izbornoj jedinici, je još jednom ponovio važnost izgradnje Dnevne bolnice i zalaganje da se uvede hitna helikopterska služba.

plenkovic-metkovic-hdz_6 plenkovic-metkovic-hdz_3

plenkovic-metkovic-hdz

Premijer Plenković je u kratkom obraćanju istakao važnost ovih izbora jer državu na jesen očekuju zdravstveni i ekonomski izazovi. Nakon Metkovića, Plenković će sa suradnicima otići u Opuzen.

Slike: Likemetkovic

 

 

Share.

About Author

Comments are closed.