JADRAN LP – Jesenski prvak spreman dočekuje proljeće

0

Nakon više od sto dana trećeligaši su dobili zeleno svjetlo za početak proljetnog dijela natjecanja. Jesenski prvak Jadran LP spreman dočekuje početak iako je u prelaznom roku bilo promjena u odlascima i dolascima. Iz stručnog stožera otišao je pomoćni trener Goran Oršulić za trenera senorske momčadi županijskog ligaša Gusara iz Komina. Na njegovo mjesto je imenovan Danijel Dabić dugogodišnji igrač Jadran LP koji će u proljetnom dijelu biti desna ruka Mariu Oršuliću strategu plavih sa ušća Neretve.

U pauzi klub su napustili još Ivor Krešić koji se vratio u Zrinjski sa posudbe u Pločama, zatim Mario Marić koji je pristupio Neretvi iz Metkovića, te Anđelo Kordić. Na proljeće se neće moći ni računati na Luciana Lovrića koji se oporavlja poslije operativnog zahvata na koljenu. U rubriku dolazaka upisani su Ivan Marić (Dubrava TK), povratnik Bruno Moro (Neretvanac), kao i Marin Bakić te Martin Šuman(Gusar).

Kompletne pripreme su odražene po epidemiološkim mjerama u Pločama na pomoćnom terenu sa umjetnom travom u kom su periodu Pločani odigrali i 7 oglednih trening utakmica. Upisali su 5 pobjeda i 2 poraza, Jadran LP – Gusar 2:0 (Musulin, Žderić), Jadran LP – Hajduk juniori 1:2 (Nikolac), Mladost (Proložac) – Jadran LP 2:1( Musulin), ONK Metković – Jadran LP 0:2 (Kalfić, Musulin), Jadran (Tučepi) – Jadran LP 0:3 (Romić, Musulin, Kalfić), Gusar – Jadrran LP 2:5 (Bakić, Musulin, Paponja, 2 Kalfić), Jadran LP – ONK Metković 4:1 (Kalfić, Žderić, Kalfić, Šuman).

Ovog vikenda igra se posljednje kolo jesenskog dijela prvenstva a Pločani su slobodni te će pozorno pratiti događanja na dalmatinskim travnjacima.

Trener Mario Oršulić u rosteru za proljetni dio natjecanja ima 22 igrača, vratari – Marko Čagalj i Mario Vukanović, igrači – Ivan Dulaj, Ivan Raič, Mirko Marić, Aljoša Krstičević, Borna Juračić, Stipe Nikolac, Ivan Paponja, Marko Musulin, Marin Bakić, Abel Kalfić, Zdenko Turudić, Robert Pijević, Martin Šuman, Bruno Moro, Ivan Herceg, Duje Žderić, Ivan Marić, Dino Primorac, Stanko Antunović, Marin Romić.

Piše: Branko Kulidžan

 

Share.

About Author

Comments are closed.